Kështu dukeshin të rinj, Teuta me Memlin (Foto)

Dikur këngëtarë e sot ministër, po ashtu as motra e tij nuk mbeti nën hije por njihet pothuajse më shumë se vëllai

Është fjala për Memli Krasniqin dhe Teuta Krasniqin, fëmijët e mëdhenj të Milazim Krasniqit.

Se si dukeshin ata në vitin 1995 “Kosovarja” ka siguruar një foto të tyre. Në vijat e fytyrave të tyre nuk ka ndonjë ndryshim përveç moshës.

Dhe tek ministri vërehet pesha që ka shtuar, ndërsa te aktorja nuk vërehet ndonjë ndryshim i madh përveç ngjyra e flokëve.

Po thuajse të dyve nuk iu kanë ecur vitet fare. Edhe sot ata duken aq të rinj në pamje.