Babai përqafon vrasësin e vajzës, jep një mesazh për botën

Një histori e trishtë por me një mesazh të madh është ajo e Ernest Hide, 53 vjeç.

Ai përjetoi vrasjen e vajzës së tij në një local nate nga një emigrant serb por ai nuk reagoi ashtu siç ju prisni.

Sipas të dhënave që vinë në media nga ngjarja që ka ndodhur 4 vjet më parë në Angli thuhet se babai i vajzës disa javë më parë ka bërë një gjest nga më të befasueshmit që mund të ketë ndodhur ndonjëherë.

Ernest Hide ka kërkuar një takim të kontrolluar me vrasësin e vajzës së tij të cilin nuk ka vendosur ta bëjë publik. Ndihej jo i qetë në ndërgjegjen e tij prej besimtari dhe natyrishti trishtuar për një dhimbje që do të vazhdojë përjetësisht kishte vendosur të kapërcente cdo tabu ekzistente dhe të falte vrasësin e vajzës së tij.

Vajza e Hide ishte vrarë në moshën 18 vjeçare në një lokal nate si pasojë e një sherri që kishte ndodhur mes shokut të saj të ngushtë dhe emigrantit serb. Në sallën e gjyqit babai i vajzës nuk ka qënë për të parë gjykimin me burg të përjetshëm për vrasësin e vajzës së tij, po ka vendosur ta takoj katër vjet më vonë në qelin e burgut dhe ta fal.

“Unë e fala, po, po e fala vrasësin e vajzës time ashtu si Papa e fali atentatorin e tij. Duhet të falim nëse nuk falim atëherë botën do ta çojmë drejt luftës. Edhe vajza ime ka dashur që unë ta fal…”/albeu.com/