Cili popull i ka penisët më të mëdhenj në rajon?! Ja ku renditen shqiptarët

Disa hulumtues, duke marrë parasysh një numër të madh të studimeve dhe anketimeve sa i përket madhësisë mesatare të penisit, kanë përpiluar një hartë botërore të madhësisë së penisit, transmeton Telegrafi.

Në këtë hartë, të publikuar me 14 dhjetor, mund të shihni se shqiptarët kanë një madhësi mesatare prej 14.20 centimetrave, përderisa serbët 14.8 centimetra. Pra, mund të thuhet se shqiptarët kanë penisë më të mëdhenj se serbët.

Përveç shqiptarëve dhe serbëve, maqedonasit kanë një madhësi mesatare prej 14 centimetrave, grekët 12.20 centimetra, malazezët 13.60 centimetra, bullgarët 14.70 centimetra etj.