‘Mijëra foto nudo!’ Gjermani shtirej si vajzë që të abuzonte seksualisht me 122 fëmijë në 3 shtete

Një 32-vjeçar gjerman është akuzuar se ka bindur rreth 122 fëmijë që t’i dërgonin foto ose video ku shfaqeshin totalisht nudo, raporton “Reuters”. I dyshuari pretendonte se ishte një vajzë adoleshente në një grup ‘chati’ në internet e cili ishte shumë popullor për fëmijët.

Prokurorët në Saksoni nisën hetime kundër personit në fjalë, i cili raportohet se bisedonte online me fëmijët dhe kishte bindur qindra prej tyre t’i dërgonin foto dhe video nudo ose duke kryer akte seksuale,

Fëmijët e moshës shtatë deri në 13 vjeç ishin nga Gjermania, Belgjika dhe Zvicra. I dyshuari thuhet se ka përdorur një emër të rremë dhe u tregonte atyre një videon e një vajze të re në mënyrë që viktimat t’i besonin.

Policia zbuloi më shumë se 1000 fotografi me fëmijësh nudo gjatë bastisjes në shtëpinë e tij.

“Ne besojmë se ka të paktën 122 viktima,” tha kryeprokurorja Alexander Retemeyer Der Spiegel./SYRI.net/