20 minuta nga starti/ Tifozët shqiptarë pushtojnë stadiumin

Kanë ngelur dhe 40 minuta nga fillimi i ndeshje Itali-Shqipëri, bëhet me dije nga Palermo se ka filluar futja e tifozëve shqiptar në stadium. Për këtë ndeshje priten që të jenë rreth 15 mijë tifoz të pranishëm.

Ndeshja Itali-Shqipëri fillon në orën 20:45. Tifozët shqiptar do jene te vendosur ne tribunen “Curca sud” dhe ne nje pjese te tribunes qendrore. Tiofzet e qe kane hyre kane fillaur festen me kenge shqiptare.