Big Brother/ Lupçe shpjegon emrin e tij të ‘çuditshëm’

E ulur pranë dy meshkujve në oborr, Kei është ajo që i ngacmon ata.

 Fillimisht me Ademin, duke i thënë atij se nuk mund ta prekë askush përveç Ejonës dhe më pas nis tëngacmojë Lupçen për emrin e tij.

Ademi e pyet se kush ja ka vënë emrin, ndërsa Lupçe përgjigjet, nëna. Ai më pas tregon se në fshatin e tij ka edhe 20 apo 30 persona të tjerë me këtë emër. “Në fshat, emri Lupçe është shumë i përhapur”, thotë ai.

Kei vazhdon ta ngacmoi: Po kur ta thërrisnin emrin në klasë qeshte njeri?

Lupçe: Jo, s’ka gjë për të qeshur.

Kei: Unë kam qeshur dy orë./Big Brother/