HORROR NE FIER / Adoleshentja sheh babanë që tenton të vrasë gruan me kaçavidë

Një adoleshente në lagjen Liria në Fier ka përjetuar një shok të rëndë mbrëmjen e djeshme. Babai i saj, Fatmir C. 48 vjeça, pas sherrit me gruan – nënën e vajzës – pas rrahjes dhe kërcënimeve, ka tentuar ta vrasë me një kaçavidë.

Policia ka ndërhyrë në kohë duke shmangur ngjarjen fatale, që nuk do të ishte e para në këtë qytet për rastet e dhunës ndaj grave.

Fatmir C. u arrestua dhe do të gjykohet për dhunë në familje.