Befasojnë shifrat/ Ja qarku që ka pjesëmarrjen më të ulët dhe më të lartë në votime

KQZ në një njoftim të fundit për mediat ka bërë publike edhe pjesëmarrjen e shqiptarëve në votime deri në orën 13:30 në rang vendi. Qarku i Kukësit nuk ka raportuar për pjesëmarrje, ndërkohë që në rang vendi deri tani kanë votuar 25% e popullsisë.

Ajo që bie në sy nga këto të dhëna është se qarku i Lezhës ka pjesëmarrjen më të lartë në të gjithë Shqipërinë 31.92% dhe qarku i Fierit një bastion i Partisë Socialsite ka përqindjen më të ulët të pjesëmarrësve në votime me vetëm 21.7%.