Ish-Missi: I vetmi që na rikthej kohën e Rugovës

Ish-Miss Peja, Anna Mehmetaj, e cila është pjesë e degës së Lidhjes Demokratike në Pejë, nuk përmbahet dot nga emocione që ka gjatë fushatës. Ajo është e stërkënaqur me atmosferën që shijon në fushatë dhe për përkrahjen që merr nga elektorati.

“I vetmi që na rikthej kohën e Presidentit historik, Dr. Ibrahim Rugova”, shkruan Mehmetaj.