Evakuohet Parlamenti britanik

Parlamenti britanik është evakuuar pas një alarmi për të larguar të gjithë zyrtarët qeveritarë nga ndërtesa.

Një alarm zjarri u dëgjua brenda parlamentit, thanë dëshmitarët.

Fotografitë nga vendngjarja tregojnë turma njerëzish të mbledhura jashtë ndërtesës.

Parlamenti britanik, i njohuri si Westminster përfshin Dhomën e Komuneve dhe Shtëpinë e Lordëve

“Daily Star” raporton se disa qytetarë thonë në mediat sociale se alarmi ishte ndezur nga raportet e një cante të dyshimtë