Kjo është pronarja e vitheve më seksi në botë – (Foto)

Vithet e pop-këngëtares Beyonce Knowles, janë shpallur si vithet më të bukura dhe më ideale, ndërsa në këtë vlerësim kanë marrë pjesë mbi 500 kirurgë plastikë, transmeton Zeri.info.

Image
Në të vërtetë, edhe pse shumica kishin parashikuar se Kim Kardashian do të shpallej si femra me vithet më të bukura dhe më seksi në botë, prapë pronarja me vithet me formën më të bukur dhe më seksi, është Beyonce.

Deri te ky përfundim kirurgët kanë ardhur në bazë të një përllogaritje të thjeshtë. Më saktësisht, sipas kritereve të tyre, vithet duhet të jenë 43.86 për qind më të gjera se beli, pikërisht siç janë edhe vithet e këngëtares së bukur.