FOTO/ Autorët e vrasjes për karikuesin dalin para gjykatës, Bitraj pranon krimin

Eugen Bitraj, 24-vjeçari i akuzuar si autor i vrasjes së Marvi Mihalit tek stadiumi Dinamo tre ditë më parë, e ka pranuar autorësinë e krimit para gjykatës së Tiranës, ku ai ka dalë për masën e sigurisë.

Prokuroria ka kërkuar arrest me burg për Bitrajt dhe tre bashkëpunëtorët e tij të arrestuar: Dejvi Bitraj,19 vjeç; Kridens Alla,19 vjeç dhe Marsel Alla, 23 vjeç, të gjithë banues Tiranë. Pritet vendimi i gjykatës.

Grupi i të akuzuarve në gjykatë dhe prindërit e Eugen dhe Dejvi Bitrajt jashtë gjykatës