FOTO/ Ky është kursi i këmbimit të monedhave për ditën e sotme

Më poshtë jepet kursi zyrtar i këmbimit të monedhave të huaja përkundrejt monedhës vendase lek, ndaj Euros, dollarit amerikan dhe monedhave të tjera.

Image