Albtelecom, kompania që mendon për qytetaret

Albtelecom kompania e telekomunikacionit me një historik mbi 100 vjeçar dhe e vetmja me 4 shërbime te integruara ne Shqipëri çdo dite dhe me shume po befaso klientët e saje me oferta dhe cilësi shërbimi.

Një nder shërbimet me te kërkuara është ai IPTV, sot shqiptaret mund te shijojnë nga një kabull te vetëm cilësinë me te larte te transmetimit HD dhe shpejtësinë e dëshiruar te internetit.

 

Shërbimi AlbTV, jo vetëm ofron një gamë të gjerë kanalesh dhe programacioni, apo përfshin kanale në formatin HD, por ai ofrohet nëpërmjet teknologjisë së avancuar IPTV,

Teknologjia e fundit dhe kapacitet e larta dhe kujdesi ndaj klientit kane bere qe shumica e shqiptareve ti besojnë Albtelecom per 4 shërbimet e tyre.