Nga frika e dëbimit, dy persona arratisen, njëri arrestohet, tjetri në kërkim

Të enjten në mbrëmje aeroporti “Helmut-Schmidt” është mbyllur për më shumë se një orë për shkak të dy të arratisurve, shkruan ‘Blid’.

Siç konfirmoi edhe një zëdhënës, aeroporti është mbyllur nga ora 20:24, dhe është liruar nga ora 21:35. Gjatë gjithë kësaj kohe, nuk kishte asnjë ulje dhe asnjë fluturim nga Hamburgu, përcjell albinfo.ch.

Sipas informacioneve nga ‘Bild’, dy person u arratisën nga kujdestaria e daljes nga autoritet e emigracionit dhe duhet të dëboheshin.

Njëri prej tyre u arratis, kurse tjetri është ende në kërkim.

Fluturimet drejt Hanoverit dhe Bremenit janë shtyrë. Zëdhënësi ka thënë se kjo është e pakëndshme për udhëtarët, por ata e kuptojnë.