Skandali/Ish-ministri:Dy mijë qengja të ngrirë janë futur në Shqipëri

Ish-ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti ka denoncuar ditën e sotme një skandal, i cili sipas tij ka ndodhur në Shqipëri gjatë kësaj jave.

Sipas Panaritit, 2 mijë qengja të ngrirë dhe 700 qengja të gjallë importi kanë hyrë në Shqipëri, duke nxjerrë jashtë loje qindra blegtore dhe tufat e tyre.

Postimi i plotë:

“Fushata e mbylljeve të thertoreve nën pretekstin e standardeve të sigurisë dhe që shkatërroi mijëra biznese të vogla i shërbeu jo konsumatorit, por një grushti superbiznesesh të cilët vetëm brenda një jave futën plot 2000 qengja të ngrirë dhe 700 qengja të gjallë importi duke nxjerrë jashtë loje qindra blegtore dhe tufat e tyre’shkruan Panariti në rrjetet sociale./ CityNews