8-vjeçari rëndë në spital, mamaja dhe gjyshi vdiqën. Fqinjët flasin duke qarë: Ç’familje e nderuar….

Fqinjët e viktimave të aksidentit të sotshëm në Durrës kanë vrapuar me shpejtësi në vendin e aksidentit, ku Xhemil Pisku me nusen e djalit gjetën vdekjen të përplasur nga një makinë, kurse djali 8 vjeçar është dërguar rëndë në Spitalin e Traumës në Tiranë. Makina që shkaktoi aksdentin u erdhi përballë me shpejtësi, sa nëna ka reaguar me instikt dhe i ka dalë para me trup djalit të vogël, për ta mbrojtur.

Ja çfarë kanë treguar dy burrat e moshuar duke mos mbajtur lotët për familjen nga Berati që jetonte në Golem dhe e pllakosi kjo fatkeqësi.

LEXO EDHE:

 

Burrë më i lartë në zonën e Golemit… Po shkonin në Berat me nusen e djalit, se ka fejuar djalin.

E pashë në televizor lajmin, sapo e pashë. Kemi 20 vjet bashkë në Golem, matanë lapidarit, unë dhe ai. Familje e nderuar, edhe nusat, edhe çunat.

Jemi shumë të prekur, si na ra…Familje e mirë, familje e lartë.

Po këtu mbikalimi është problem…”