PËRMBYTJET në vend, Rama asnjë fjalë! Shikoni si e nis ditën sot (FOTO)

Ndonëse në vend janë rikthyer sërish përmbyjet ku situata paraqitet problematike në disa qarqe të vendit, kryeministri Rama këtë mëngjes nuk ka zgjedhur të komentojë asgjë.

Në përshëndetjen e zakonshme për ndjekësit në Facebook, kryeministri ka postuar një artikull të mediave austriake për turzimin në Shqipëri.

“MIRËMËNGJES dhe me këtë përshkrim fantastik të Shqipërisë në mediat austriake, ju uroj një ditë të mbarë”, ka shkruar krymeministri.

Ndërsa vihet re detaji që postimi është bërë në mesnatë.