SHQIPËRI Ky është shefi i grupit të nazistëve grek në Sarandë (FOTO)

Portalit news-start.info ka siguruar fotot e shefit të partisë naziste greke Agimi i Artë që ka përgjegjësinë për qytetin e Sarandës dhe Delvinës në Shqipëri. Disa vite më parë në mediet greke dhe shqiptare u botuan disa foto të njerëzve me maska të nazistëve grek që shpërndanin broshura antishqiptare në Sarandë. Pas kaq vitesh u zbulua fytyra e vërtetë e shefit për Sarandën dhe Delvinën i cili është një minoritar grek që jeton në një fshat të Sarandës. Ai quhet Leonidhas Kazelis i martuar me një shqiptare nga Delvina.

Në një foto shihet Leonidha Kazali në monumentin e Mitropolitit të Konicës Sebastianos, një klerik ortodoks grek i tërbuar, antishqiptar që ka themeluar disa organizata terroriste greke si MAVI, PASIVA dhe SFEVA. Në foton tjetër Leonidha shihet në shtëpinë e tij në Shqipëri me flamurin e partisë naziste Agimi i Artë. Në foton e tretë Leonidha Kazeli ka dalë me Robert Haidin nga Lukova, shefi i partisë naziste për Himarën, një figurë e njohur tashmë antishqiptare publike.