“Ja dhe shifrat o king me vesh të gjatë”, Rama i kthehet komentuesve

“Emigrimi i shqiptarëve si fenomen historik dhe shifrat e vërteta të largimeve e të rikthimeve çdo vit, të cilat janë larg së qeni “bombat” që hidhen përditë nga llogoret e propagandës politike e mediatike”.

Ky koment në një video live të kryeministrit Edi Rama, postuar në FB, ka mjaftuar që të ndizen kritikat dhe akuzat nga komentues, disa prej të cilëve kanë marrë edhe përgjigje nga shefi i qeverisë. Ja replikat mes tyre:

  1. komentet e ramesttttt