Edhe yjet vuajnë, miku Ronaldos flet për ndjenjat: Kristiano dashuron ende Irinën

Edhe yjet vuajnë. Ky është përkufizimi më i drejtë për fjalët që shoku i Kristiano Ronaldos konfirmoi për “The Sun”. Ai pretendon se ylli i Real është xheloz për mardhënien e re të Irinës me aktorin Braldi Kuper.

 

“Ronaldo mendoi se Irina nuk do të largohej kurrë. Ai tashmë është xheloz për mardhënien që ajo ka me aktorin Kuper. Ronaldos i vjen keq për mënyrën si përfundoj dhe interesohet ende për jetën e saj. Ai beson se ata janë ndarë se ajo deshte një fëmijë”, përfundon miku i Ronaldos. Ylli i Real është tashmë në mardhënie me Xhorxhina Rodrigez që nga nëntori i 2016.

 

Burimi: http://www.panorama.com.al/sport/edhe-yjet-vuajne-miku-ronaldos-kristiano-dashuron-ende-irinen/