Jeni gati? WhatsApp sjell risinë më të fundit që të gjithë po prisnin

Një nga programet më të përdorura për shëmbimet e mesazhve elektronike ka bërë disa ndryshime të fundit. Bëhet fjalë për WhatsApp, i cili do të lejojë rregullimin e ndonjë gabimi nga shpejtësia.

Më herët, përdoruesit nuk ishin në gjendje të shkarkonin skedarët e fshirë specifik të dërguara në WhatsApp. Por tani aplikacioni i mesazheve ju mundëson të shkarkoni edhe skedarë të tillë. WABetaInfo raporton se WhatsApp tani lejon përdoruesit të shkarkojnë përsëri median e fshirë, të tilla si imazhe, video, GIF, mesazhe zanore dhe dokumente.

Në një raport të publikuar nga kompania, u tha se, ky funksion i ri u prezantua në përditësimin e ri të WhatsApp, fillimisht ishte vetëm për telefonat android, por tashmë ka ardhur edhe për të tjerët. Megjithatë, aplikacioni nuk na lejon të shkarkojmë skedarë medialë që janë shumë të vjetër, në vend të kësaj, na kërkon që t’i dërgojmë një kërkesë dërguesit për të ridërguar përsëri mediet. Ky tipar i ri ka ardhur menjëherë pas kritikave me të cilat ballafaqohet Facebook.