Moderatorja e njohur shqiptare i jep djalit gji në mes të emisionit

Gjëra që ndodhin krejt papritur!
Edhe pse në prani të kamerave dhe në një transmetim live, Kroi Art donte të ushqehej dhe e ëma e tij ashtu veproi. Bëhet fjalë për djalin Alban Dudushit dhe Bieta Sulos, i cili ka kërkuar të pijë qumësht edhe kur ishin në transmetim.


Vogëlushi kishte orarin e të pirit dhe normalisht që nëna e tij do duhej t’i përgjigjej edhe pse ishte në transmetim në emisionin “Në Shtëpinë tonë”. Kroi Art është afro 1 vjeç dhe që prej lindjes nuk i ka munguar asnjëherë ushqimi me qumësht gjiri.

Ushqyerja me gji i Bieta Sulos në transmetim ishte dhe një mesazh inkurajimi për të gjitha nënat që t’i ushqejnë fëmijët e tyre me gji.