Shet virgjërinë për të parë botën, 21-vjeçarja seksi i marrosi të gjithë

Një studente 21-vjeçare nga Portugalia, njëkohësisht edhe modele, ka vendosur që të shesë virgjërinë e saj.

Ajo quhet Penelope dhe arsyeja e nxjerrjes në ankand të virgjërisë së saj është “që të shëtisë botën”.

Familja e saj nuk është në dijeni të këtij plani, ndaj për këtë studentja nuk ka dhënë emrin e saj të plotë.

Penelope është shprehur:

Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem. Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte. Nuk ishte e drejtë”
21-vjeçarja shprehet se deri tani kërkesat kanë arritur në 250 mijë euro, por do vazhdoje të presë akoma pasi shpreson që shifra të arrijë në 1 milion.