Video/Si e zhvarrosi djalin 2-vjeçar për ta marrë me vete pas internimit

Fatbardha Saraçi tregon në studion e emisionit ‘Opinion’ një histori rrëqethëse mbi atë se çfarë ndodhi në kampin e Tepelenës. Për një grua burrneshë, siç i thonë andej nga zonat e veriut të Shqipërisë.

Ajo është historia e Drane Jakjas, nënës që kur mori lajmin se do të kthehej në vendin e saj, e ka zhvarrosur femijen e vogel dhe nje muaj te tere, trupin e paprishur te tij e ka mbajtur prane vetes per ta varrosur me pas ne Nikaj -Mertur .

“E ka dezinfektuar me alkool, dhe e ka mbajtur aty ku jetonte vete”, tregon Fatbardha Saraci, e cila ka mbledhur rrefimet e grave te denuara ne nje liber.

“Drane Jakja tu gërmue me mjete rrethanore e gishtat e saj të përgjakur e nxori djalin e varrosur para tre muajsh. E mbshtolli djalin fytyrë paprishun me çarçafë të bardhë të bamun katrash dhe rikthehet në kamp”, ka treguar ajo ne intervisten e saj ne Opinion.