Galaxy Note 9 do të jetë telefoni i parë me kapacitet 1 Terrabyte

Ice Universe thotë se Samsung do të dyfishojë kapacitetin në 512GB dhe RAM-in në 8GB për Note 9-ën.

 

Madje Note 9 do të ruajë portën e kartës microSD deri në 512GB duke e bërë kështu telefonin e parë 1 Terabajtësh.

 

Galaxy S9 ofron maksimalisht 6GB RAM.

Sa duhet ti besojmë këtij informacioni? Duke pasur në konsideratën rekorde e besueshmërisë së Ice Universe i cili zbuloi në të kaluarën edhe dizajnin e Note 8-ës, S8-ës apo S9-ës, nuk kemi zgjidhje tjetër veçse ti besojmë e të shpresojmë.

Më e keqja do të kemi përmirësime të vogla të Note 9-ës ndërsa Galaxy S10 pritet të jetë një ndryshim radikal me paraardhësin në 10 vjetorin e telefonit.