Modelet e flokëve që ju bëjnë të dukeni më të moshuara

Të gjithë vajzat janë në luftë me kohën! Kur jemi të vogla zgjedhim që të vishemi apo trukohemi për t’u dukur më të mëdha nga çfarë jemi në të vërtetë, e ndërsa me kalimin e kohës ky raport përmbyset. Si të dukemi më të reja dhe më të bukura? Në fakt janë disa truke, që është mirë t’i dini, për çdo rast.

Në këtë artikull ne do t’ju japim disa këshilla, që lidhen kryesisht me modelin e duhur të flokëve që duhet të përzgjidhni për t’i fshehur disa vite.