Një ditë pas Kuvendit Kombëtar/ Ja thirrja që ka Basha për të rinjtë…

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i ka drejtuar një thirrje të rinjve që të kontribuojnë për të sjellë ndryshimin.

Apeli i Bashës në rrjetet sociale vjen një ditë pas mbledhjes së Kuvendit Kombëtar të PD-së, ku u miratuan ndryshimet statusore.

“Ftoj të gjithë të rinjtë të kontribuojnë për të sjellë ndryshimin. Partia Demokratike është e hapur për gjithë secilin prej jush. Ejani dhe bëhuni ndryshimi që kërkoni!”, shkruan Basha në Facebook.

Image