Doni seks të hatashëm natën e sotme? Provoni këto pozicione

Pozita e “lugës” është e mrekullueshme për intimitet në thelb është seks dhe përqafime të kombinuara së bashku por nganjëherë, njeriu dëshiron diçka më shumë.

Dhe për ta bërë seksin më të zjarrtë, mund t’i përdorni këto pesë pozita seksuale si në ilustrimet më poshtë:

1. Luga shërbyese

2. Luga e “qenit”

3. Luga e shtrirë

4. Lugë lumi

5. Luga e argjendtë