Marina Fara FOTO më të dashurin, i publikon për herë të parë fytyrën. Ky është ‘hamshori’ që i ka marë zemrën

Kohët e fundit, jeta private e vajzës së Eli Farës Marinës, ka qenë në qendër të mediave rozë. Ajo e ka pranuar që është në një lidhje por nuk e kishte treguar se me kë madje dhe në fotot e postuara me të dashurin ia mbulonte fytyrën.

Kështu vazhdoi për javë me radhë dhe të gjithë u bënë kurioz kush është djali që i ka rrëmbyer zemrën Marinës.

Mirëpo pas kaq shumë kohësh, më në fund Marian e ka shuar vetë kuriozitetin duke publikuar disa foto më të dashurin, të cilit nuk ia fsheh më fytyrën me emoji.

Çifti në njërën prej fotove shfaqen duke u puthur.