Nuk keni pse fshihni më! Këto janë pozicionet e seksit që iu bëjnë nervoz!

Të ndjehesh nervoz për të provuar pozicione të reja në shtrat është mëse normale, sipas studimit online “Superdrug”. “The Sun” shkruan se u morën në studim 1000 çifte nga Amerika dhe Europa, të cilët treguan se hera-herës ndiheshin shumë nervoz për të eksperimentuar  me njëri-tjetrin.

Cili është pozicioni më i frikshëm për t’u provuar? 58 % e femrave dhe 42.7% e djemve pranuan se vetëm idea për ta provuar pozicionin 69 në këmbë, i tmerron.

Ndërkohë pjesa tjetër e femrave ishin shumë të shqetësuara nga idea e seksit anal. Mirëpo edhe 30.5 % e meshkujve, ndjeheshin njësoj me to.

Të provosh pozicione të reja gjatë marrëdhënieve seksuale duhet të jetë qejf, ndaj nëse ju bën nervozë mos e forconi aspak veten, shkruan “The Sun