Pasurohet familja Basha/ Kunata me një biznes të ri

Pasuria e familjes së Lulzim Bashës sa vjen dhe shtohet.

Pas kunatit, i cili i shton bizneset nga viti në vit, në skenë ka dalë edhe bashkëshortja e vëllait të tij, Eda Basha.

Një  nga portalet e njohura britanike ka treguar me prova se si pasurohen familjarët e kreut të PD –së.

Portali britanik, The Pie News, ka botuar një shkrim, në të cilin thuhet se  rrjeti i shkollave të famshme britanike King’s, do të hapë një shkollë të re në Shqipëri në  bashkëpunim me kompaninë shqiptare “Sapaud”,  e cila  drejtohet nga kunata e Lulit, Eda Basha.

Kjo e fundit e ka marrë liçensën nga Ministria e Arsimit dhe sipas “The Pie News”, “ King’s Tirana”  dhe pritet të hapë dyert e shkollës në shtator 2018.

Sipas The Pie News shkolla e re,  do të sigurojë një arsim ndërkombëtar për fëmijët e arsimit nëntëvjeçar.

Tashmë kunatit i është bashkuar edhe kunata, bashkëshortja e vëllait të Bashës, e cila me bekimin e Qeverisë dhe kryeministrit Edi Rama, do të administroje një aset të madh ekonomik.

Pas këtij informacioni CNA.al ka shkuar përtej raportimit të portalit britanik.

Në një vëzhgim të CNA.al pranë Qendrës kombëtare të regjistrimit, rezulton se kunata Eda Basha, eshte administratore e kompanisë “Sapaud” e cila me datë 20.11.2017 edhe pjese e bizneseve ne Shqiperi.

Dhe me datë 17.04.2018, Eda Basha, ka shtuar dy adresa dytësore. Është shtuar Adresa: “Tirane; Farke; Lundër;Rruga Kodra e Dërhemit, Godina Arsimore Kazazi, Hyrja A, Lunder 1;  si dhe  Adresa: “Tirane; Farkë; Lundër; Rruga Kodra e Dërhemit, Godina Arsimore Kazazi, Hyrja B, Lundër 1;

Më poshtë do të gjeni certifikatën  e regjistrimit: