Ronaldo një baba krenar, djali i tij 7-vjecar është një fenomen i vërtetë (Video)

PORTUGALI – Çfarë ndodhi pas përfundimit të miqësores Portugali-Algjeri, që mbaroi 3-0?! Cristiano Ronaldo dhe djali i tij nuk largohen nga fusha por qendrojnë atje për të bërë nja dy gjuajtje.

Cristiano Junior djali i madh i futbollistit të njohur portugez me sa duket po ndjek gjurmët e të atit. Ai ka bërë disa gjuajtje në portë, mes duartrokitjeve të publikut të pranishëm në stadium që po ndiqte këtë “stërvitje”.

Një prej tyre, e cial përfundoi në trekëndëshin e sipërm të portës, bëri që të fillonin ovacione të shumta, pasi dukej e njëjta mënyrë ekzekutimi me atë të CR7, i cili shihte nga afër krenar të birin.