Ngjela tregon arsyen pse nuk është martuar

Avokati Spartak Ngjela ka qenë i ftuar në emisionin “Thurje” të Jonida Vokshit.

Ndryshe nga herët e tjera në këtë intervistë Ngjela ka folur sa i përket bukurisë femërore, meshkujve shqiptarë dhe arsyen pse nuk është martuar.

Ngjela ka thënë se martesa është risk, të cilin ai nuk e ka marrë përsipër.

“Nuk dua që t’ja injektoj të tjerëve mendimin tim, por shkurt po ju them. Martesa është risk, duhet ta marrësh përsipër. Është risk i madh. Janë 2 gjëra të cilat tipi duhet t’i pranojë, dhe tipi nuk i pranon. Është risku i vazhdimësisë dhe bashkëjetesa e gjatë”,- ka thënë ndër të tjera Ngjela. /CNA.al