Peticioni i turpit nga Korça/ Një akt që ul vlerat e firmëtarëve

Edhe artistët Korçarë janë bërë pjesë e peticionit kundër prishjes së Teatrit Kombëtar, që Presidenti Ilir Meta të mos e dekretojë ligjin e kaluar me votat e mazhorancës
Në fakt, ky peticion s’ është gjë tjetër, veçse një  akt turpi që askush deri më sot nuk e ka bërë.

Një peticion i përgatitur në zyrën e Endri Fugës dhe Mirela Kumbaros me fantazinë e Erion Veliajt, që turpësisht firmoset nga emra dhe figura të nderuara për Korçën, siç janë: Zamira Kita, Drejtore e Teatrit të  Korçës nëpunëse e Bashkisë, Sotiraq Bratko, aktor i nderuar kandidat për deputet i PS-së, Mateus Frroku këngëtar-aktor, punonjës në teatër, Blerta Balliu punonjëse në Teatrin e Korçës, Guri Koço, aktor skenarist, regjisor në Teatrin e Korçës si dhe Lazarela Deti, këngëtare e nderuar së bashku me bashkëshortin.

Niko Peleshi urdhëron miqtë dhe mbështësit e tij që paguhen nga Bashkia Korçë që të bëjnë peticione dhe palaçollëqe të tilla vetëm për rrogën.