Vasco Rossi, një rockstar në pension…”Por vazhdoj të punoj”

Edhe yjet e rrokut dalin në pension.

Me 40 vite kontribute, Vasco Rossi e meriton pensionin.

Por për të hequr dorë nga muzika, ylli i rrokut as që e ka ndër mend.

Në moshën 66 vjeçare vazhon me turnetë gjithnjë e më energjike dhe disqet e reja.

Por nëse do lodhej një ditë dhe do të donte të tërhiqte pensionin në zyrën e postës….do mund ta bënte.

Kontributet  Vasco ka nisur t’i derdhë që në 1978n e largët, me daljen e albumit të tij të parë ” Ma cosa vuoi che sia una canzone”.

Dikujt mund t’i duket e çuditshme që një yll rroku të marrë pension, dikujt tjetër akoma më e çuditshme të quhet kënga punë.

Por ja që Vasco tashmë, prej 40 ditësh ushtron këtë profesion.

I  vetmi pushim që shijon është ai i pushimeve pas turneut të fundit në qershor i cili mbushi plot e përplot stadiumet në të gjithë Italinë.

Edhe këto pushime, me siguri, do shpërbejnë për të rigjeneruar rockstarin për një projekt të ri.

Ndaj, pensioni, mund të presë….