Nicole Kidman: Divorci me Tom Cruise “më detyroi të rritesha”

Nicole Kidman ka folur për martesën e saj të gjatë me Tom Cruise.

Çifti lidhi nyjë në vitin 1990 pasi shkëlqyen së bashku në filmin Days of Thunder dhe që ishte fillimi i  një karrierë shumë e suksesshme.

Në një artikull për revistën New York ajo zbuloi: “U martova shumë e re. Por nuk më dha pushtet, ishte mbrojtje  për mua. U martova nga dashuria dhe të qenit e martuar me një njeri të fuqishëm më mbajti larg ngacmimit seksual.”

Cruise dhe Kidman adoptuan dy fëmijë, Isabella, 25 vjeç, dhe djalin Connor, 23 vjeç.

Por i dhanë fund martesës në vitin 2001 sepse aktorja ndjeu se kishin nevojë për tu përballur vetë me sfidat e reja dhe të ndryshme në karrierën e saj, veçanërisht si grua.

“Doja të punoja, por isha ende brenda një muri mbrojtës,”-shpjegoi ajo. “Kur u ndava isha 32-33 vjeç dhe kisha nevojë të rritesha.”

Ndërsa përsa i përket ngacmimeve seksuale u shpreh: “Sigurisht që kam pasur momente të ndryshme, që kur isha i vogël, por a dëshiroj t’i ekspozoj ato në një artikull? Jo!”