Bon Jovi: Ç’ka bërë Kim Kardashian që ta vlerësoj, një film porno!

Kim Kardashian është një ndër personazhet më të njohur dhe të komentuar në botë.

Dhe nuk ka bërë asgjë në fakt, në jetën e saj.

Thjesht ka bërë një video porno, e cila e ktheu pastaj në “yll”.

Kjo gjë vihet në dukej edhe nga këngëtari i njohur Bon Jovi, sipas të cilit, është e tmerrshme se në çfarë kohë jetojmë, kur personazhe publikë bëhen njerëz si Kim Kardashian .

“Është e tmerrshme që jetojmë në këtë lloj bote.

Mund të them me plot gojën se nuk kam shpenzuar as edhe 60 sekonda të jetës me ato shtëpiaket bla bla bla si Kim Kardashian.

Nuk e kam parë shou-n e tyre, nuk është për mua.

Çfarë do të shkruajë Kimi në autobiografinë e saj, që bëri një film porno dhe kështu u bë e famshme?

Jo jo, preferoj të kaloj mbi këto gjëra.

Shko shkruaj një libër, krijo një pikturë, studio, këndo, bëj diçka”, thotë legjenda e muzikës ro