Francë, shembet pallati tri katësh në qendër të Marsejës

Në qendër të Marsejës është shembur një pallat tri katësh.

Sipas mediave franceze ende nuk dihet nëse ka viktima apo të plagosur. Zjarrfikësit kanë thënë se rrezikohet dhe pallati ngjitur me të.

Shkaku fillestar mendohet se është gazi.