Këngëtarja e famshme vetëm në 20 minuta fitoi 2 milionë dollarë

Duket se “dashuria” për Jennifer Lopez kushton dhe madje shumë shtrenjtë.

Së fundmi diva ka marrë 2 milionë dollarë për vetëm 20 minuta. Kjo sepse ka kënduar në hapjen e qendrës tregtare super luksoze në Katar.

Veç kësaj 49-vjeçarja ka marrë edhe 1 milionë dollarë shpenzime në këtë qendër. Pa përfshirë edhe shpenzimet për avionët privatë për këngëtaren.

Gjithashtu J.LO bisedon me turmën në lidhje me të drejtat e grave. Një çështje e madhe dhe e shumë debatuar në këtë vend.