Politika Shqiptare hap një kapitull të ri kundra establishmentit PD-PS

Nga Ardit SINA
Aleanca Kuq e Zi nis riorganizimin, rithemelimin e partisë dhe aktivitetin politik në rang kombëtar dhe në trojet e saj mbi hapjen e partisë. Unë si Kryetar i Forumit Rinor të AK shpreha gatishmërinë time mbi zhvillimin e këtij proçesi tepër të rëndësishëm. Gjatë mbledhjeve të kryesisë dhe bordit drejtues të partisë u bënë ndryshime statusit dhe rregullores së brendshme të partisë. Nga sot hapim një kapitull të ri të AK ku meritokracia, transparenca dhe pastërtia e figurës do dominojë gjatë gjithë proçesit dhe aktivitetit tonë politik.
Gabimet e kaluara do jenë shembull për ti përmirësuar, sygjerimet dhe këshillat e intelektualeve do jenë çelsi kryesor mbi ecurinë dhe suksesin e partisë. Aleanca do jetë vetëm me qytetarët dhe jo aleancë me PS e PD. Ftojmë çdo parti politike të majtë dhe të djathtë të cilat janë të papërfaqësuar e të diskriminuar nga politiat e PS dhe PD. Krijimi i polit të tretë dhe revoltat popullore janë mundësia e vetme për rrëzimin e këtij establishmenti të degraduar. Ky sistem elektoral zgjedhor ka për synim vetëm ruajtjen e pushtetit të politikanëve 28 vjeçar.
Shqipëria është në një faliment total, shoqëria shqiptare po lagohet nga vendi për shkak të keq-qevrisjes, nëpërkëmbjes, varfërisë, korrupsionit dhe kriminalitetit të lidhur me politikanët. Ftoj çdo individ të bashkohet dhe të kontribojë në politikën tonë të partisë për popullin, zhvillimin e ekonomisë, përmirësimin e jetesës së përbashkët dhe për kauzat patriotike të kombit Shqiptar.