Pret pronarin prej 80 ditësh, ky qen po prek zemrat e të gjithë përdoruesve në rrjetet sociale

Video e një qeni në Mongoli është bërë virale në të gjithë botën, duke prekur zemrat e gjithë përdoruesve të rrjeteve sociale.

Qeni besnik është filmuar në mes të rrugës Hohhot të Monglisë ndërsa ka pritur në rrugë më shumë se 80 ditë pasi pronari i tij vdiq.

Videoja është publikuar fillimisht në faqen  “Pear Video” e cila shkruante se qeni është parë çdo ditë në rrugën ku vdiq pronari i tij.

BBC ka pyetur një shofer taksie që kalonte çdo ditë aty dhe ai ka treguar se ndonëse njerëzit përpiqen që ta ndihmojnë, qeni ikën vazhdimisht prej tyre.

Gjesti emocionues i qenushit është komentuar gjatë në rrjetet sociale që prej datës 10 nëntor kur ka dalë në qarkullim video.

Ai ka treguar edhe njëherë se qeni është kafsha më besnike e njeriut.