Studio ‘Oroshi’, aty ku mbahet tradita gjallë dhe fëmijët mësojnë magjinë e çiftelisë

Nëse fëmija juaj dëshiron të mësojë telat e çiftelisë, tashmë është gjetur zgjidhja. Studio ‘Oroshi’ është shndërruar nga më të njohurat jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë saj.

Duke ruajtur traditën dhe vlerat folklorike shqiptare, ajo i përngjan studiove në të cialt ccdo gjë këndon.

Studio OROSHI është krenaria e Mirditës dhe ka mbledhur rreth saj rapsodët më të njohur.

Çdo prind shqiptar e ka ëndër të regjistroj fëmijën e tij në studion me famë dhe nivel profesional për të mësuar telat e çiftelisë!

TË MBAJMË TRADITËN GJALLË.

Kurse në çifteli për moshat 6 deri në 15 vjeç.

Studio “Oroshi”  (Lezhë) me numër kontakti -0695212636-

(Gjithashtu,kjo studio ofron edhe sherbime të tjera)