Aeroplanët e mbushur me mërgimtarë, vijnë për vitin e ri / Basha ikën në drejtim të kundërt

Nduerko që Lulzim Basha i ka hipur avionit për në Hollande, mijra shqiptare emigrante jane kthyer per festa ne Sahqiperi. Viti i Ri jo vetëm që sjellë ngrohtësi e gëzim në familjet tonë, por bashkë me këtë festë në vendin tonë vijnë edhe mërgimtarët.

Ata përherë e kanë e dëshmuar që e duan atdheun e tyre më shumë se çdo gjë tjetër dhe duan të ndajnë me të afërmit e tyre momentet më të rëndësishme për ta.

 

Madje, edhe sot pikërisht në ditën e ndërrimit të moteve, fluks i madh i mërgimtarëve tashmë janë nisur të mbërritur në tokën e tyre.

 

Këtë e dëshmon edhe kjo fotografi e postuar nga emigrantet

“Foto e përcjellë këtë mëngjes nga mergimtarët tanë që janë nisur nga Milano të presin ndërrimin e moteve në Atdhe.

Për pak minuta ata do jenë të mirëpritur në Aeroportin :Nënë Tereza”