Kujdes / Prag ngricash -6 grad në Tiranë

Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit ka bërë publike temperaturat për nesër. IGJEUM jep parashikimin e motit për nesër, datë 31 dhjetor 2018, ndërsa jepen të dhëna edhe për temperaturat minimale dhe maksimale.

Parashikimi:

Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit

RESHJET

Sot pasdite (e diel, dt.30) dhe nesër (e hënë, dt.31) nuk priten reshje (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Nesër (e hënë, dt.31) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 4 / 11 °C

pasnser – 6 grad