Nis grumbullimi i studentëve, pjesëmarrje masive

Ka filluar mëngjesin e sotëm grumbullimi i studentëve të cilët do të protestojnë sërish përpara ministrisë së Arsimit.

Ne videot e siguruara nga newsbomb.al pranë Shkencave të Natyrës është mbledhur një numër i madh studentësh  të cilët  do i bashkohen protestës së sotme.

Sot është paralajmëruar se mësimi do të bojkotohet në çdo universitet të vendit.

Edhe pse dje qeveria u tërhoq duke shfuqizuar pikën 4 të VKM ku bëhej fjalë për tarifat e vendosura për provimet e mbetura, studentët kërkojnë edhe plotësimin e kërkesave të tjera që ata kanë si përmirësimi i kushteve të konvikteve dhe përgjysmimi i tarifës së shkollës.