Pa të vetmuar ujkun në borë dhe i shkoi afër, veprimi i kafshës ndaj vajzës i ka lënë të gjithë pa fjalë

Një vajzë me emrin Danielle ka guxuar t’i afrohej një ujku të vetmuar në borë dhe është surprizuar nga gjesti që ka bërë kafsha sapo e ka parë atë.

Në vend që acarohej apo edhe më keq, ta kafshonte, ky ujk i do shumë njerëzit dhe i pëlqejnë përqafimet me femrat.

Më vonë u bë e ditur se në fakt kafsha është një anëtar i Qendrës së Kafshëve të Egra në Kolorado, SHBA dhe kur nuk ka çfarë të bëjë, ai del për shëtitje në borë.

Edhe vajza që shihni në video, i do shumë kafshët dhe i trajton ata me shumë respekt e dashamirësi. Më poshtë mund të shikoni takimin e habitshëm të vajzës me ujkun në borë.