Schwarzenegger vjen në Shqipëri! Do dekorohet por mund ti jepet dhe tesera e LSI

E për të gjithë fansat e tij në Shqipëri, ekziston mundësia që ata ta shohin live aktorin, pasi ai do të vijë në vendin tonë gjatë vitit 2019.

Ai pritet të vizitojë këto ditë dhe dekorohet nga Presidenti Ilir Meta. Nuk eshte e qarte nëse Haroldit do i afrohet tesera e LSI apo jo.

“Unë do të sjell Arnoldin në Shqipëri dhe kam komunikuar edhe me bashkinë e ministrinë”, u shpreh Pilz, duke treguar se ai do të vijë në 2019 pasi momentalisht po merret me fushatën për t’u zgjedhur guvernator në Teksas, SHBA. Lexo më shumë tek portali zona e lire