“100 mijë lekë dhe jam mjeshtër në krevat”/Gjyshi do t’i blejë virgjërinë

Nëse mendoni se vetëm të rinjtë janë të interesuar për virgjërinë e vajzave e keni gabim.

Emisioni BOOM e provoi këtë përmes një investigimi të realizuar nga një vajzë e infiltruar, e cila nxjerr në shitje virgjërinë.

Kandidati nuk është as më shumë dhe as më pak se një burrë në pension, së fundmi i bërë dhe gjysh.

Ai tregon se e ka tradhëtuar gruan shpesh herë. Ajo çfarë ofron në këmbim janë 10 mijë lekë të reja ose 100 mijë lekë të vjetra,  duke argumentuar se nuk ka mundësi më shumë pasi duhet të mbajë familjen.

Por vërtetë nuk ka mundësi financiare, por kandidati për të marrë virgjërinë e siguron vajzën se është një mjeshtër në krevat dhe se tek ai do të gjejë një mik të vërtetë.

Kandidati: Hyj menjëherë te gazeta unë, pam-pam. Jam gjysh tani, se kam dy goca dhe një djalë të martuar. Këtë të tënden e mora me gjithmënd një aventurë, jo aventurë për të luajtur me një fëmijë. Në krahasim me mua ti je një fëmijë se po shoh çudira tani që virgjëria po ikën 15. Kam nxënës te shkolla 9-vjeçare ku jam, janë 15, 16 vjeç dhe them o Zot o Zot , nuk mbahen.

Vajza: Ti sa më ofron?

Kandidati: Nuk kam provuar të paguaj kurrë më tepër se 100 mijë lekë të vjetra, po nuk të kaloj më tepër se ashtu i kam edhe problemet, gjerat, se mendo të jesh kryefamiljar. Ka një ngarkesë, ka një barrë, ka një gjë. Po nuk humbe asgjë se takove mua. Mendoje si ta duash ti.

Vajza: Atëherë, ti çfarë më propozon ?

Kandidati: Të thashë se unë nuk mund të kaloj më tepër se kaq.

Vajza: Më tepër se sa?

Kandidati: Thashë, 100 mijë lekë. Nuk jam kështu nga ato me organ të madh që kam frikë të them a të bëj , një mashkull normal me 15-16,  kam moshën tani që kuptohem. I marr gjërat avash.Nuk nxitoj. Jam bashkëkohor, po themi nga ana e këtyre metodave të reja . Nuk nguroj të marr nga këto gjerat e reja që janë tani. Nuk jam nga ato strikt, nga ato metodat e vjetra që o burra ngri këmbët dhe hopa si i themi se …Jo. Të marrë shumë avash . Filloj nga maja e hundës , tek gusha se…ti mbase do kërkosh pastaj që të penetroj shpejt, po jo, pra do vazhdoj qetë.Veç më duhet kohë të kënaqesh, nga buzët tek gusha.

Se ajo punë pastaj një drejtim ka. Do penetrosh në mënyrë të lehtë.Unë jam edhe nga ato meshkuj që veproj lehtë se nuk jam bërë synet. Zakonisht ato që janë të pa bërë synet nuk penetrojnë shpejt sepse kanë atë dhimbjen e vet ku penetrojnë se meshkujt të bërë synet janë të zhveshur e po ranë në të ikin direkt, pam , nuk pyet se të dhemb, s’të dhemb.Nuk do të refuzoj edhe në qoftë se e ke dhënë virgjërinë një ditë dikujt tjetër dhe për qejf më thua hajde.