AKU kërkon ashpërsim të kodit penal për abuzuesit me ushqimet

Nisur nga rastet skandaloze të mashtrimit me cilësinë e ushqimeve, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka propozuar një paketë ndryshimesh në Kodin Penal për të dënuar me burg, subjektet prodhuese dhe tregtare që hedhin në treg produkte ushqimore të falsifikuara e të rrezikshme. AKU thekson përdorimin e vajit të palmës për prodhimin e produkteve të bulmetit, si rast flagrant i mashtrimit me ushqimet./Klan Plus